Portret Tegendraads

Ik kan bijna de verfgeur en het gekrabbel van potloden al ruiken wanneer ik denk aan de nieuwe cursusserie: Portret Tegendraads. Ja, je leest het goed – je gaat tegen de stroom in en omarmt de schoonheid van imperfectie!

Verder dan alleen het schilderen van een mooi plaatje

In deze cursus ga je verder dan alleen het schilderen van een mooi plaatje. Je duikt in een wereld van expressie en individualiteit, waarbij je verschillende technieken gebruikt om jouw portretten tot leven te brengen op een unieke en boeiende manier.

Colorblocking, collagetechnieken, dun Chinees papier, Oost-Indische inkt...

Het zijn slechts een paar van de vele technieken en materialen die je gaat gebruiken om jouw artistieke visie tot uiting te brengen. En vergeet niet de sjablonen, die worden gebruikt op een manier die jouw verbeelding voedt.


Het draait niet alleen om techniek. Portret Tegendraads is voor degenen, die de imperfectie durven te omarmen. Hier gaat het om het vrijlaten van beperkingen en het omarmen van je eigen unieke stijl, hoe eigenzinnig die ook is.

Artistieke avontuur

Dus, als je klaar bent om de traditionele grenzen te doorbreken en je artistieke reis een nieuwe richting te geven, dan is Portret Tegendraads precies wat je zoekt..


Geef je op voor dit artistieke avontuur, dat zowel uitdagend als bevrijdend is. Ben jij er klaar voor om jezelf te laten zien, precies zoals je bent?

Voor iedereen die ook veel uitdagende technieken wil leren.


Ervaringen van cursisten bij Academie Filarski

Toen ik thuiskwam van weer een dag bij Marian in het atelier voor de cursus Portret Tegendraads, en ik de resultaten van die dag thuis bekeek, was mijn eerste reactie: heb ik dat getekend? Was ik daarbij? De tekeningen die we als warming-up hadden gemaakt, leken wel als vanzelf ontstaan, zonder moeite en zeker zonder nadenken. Dat was in het verleden wel anders. Toen kon ik erg lang nadenken over een paar lijnen. De opdrachten van Marian zijn zo verrassend en boren onverwachte kanten van mezelf aan.

Dit

Voorheen schilderde ik heel precies , alles moest kloppen op de millimeter af. Ik wilde graag losser leren schilderen, een eigen stijl ontdekken. Bij Marian heb ik echt de kans gekregen om dat te leren. Ik zat zo vast in dat patroon. Het nauwkeurige schilderen boeit me nu niet meer, ik ben anders naar mijn werk gaan kijken. Met de cursus portret tegendraads leer je dus anders om te gaan met schilderen. Vrijer omdat Marian niet wil dat het mooi wordt, maar interessant!!

Rian

De cursus tegendraads: altijd wil ik mooi en gelijkend portretten maken. Dat is hier verboden! Fantasie en losheid zijn de toverwoorden, en wat blijkt, de mooie gelijkende portretten worden ook mooier, met meer fantasie en losser. Volg al deze mooie inspirerende lessen van deze fantastische creatieve vrouw, er gaat een wereld open.

Dank je wel Marian!

Margit

BEELDRECHT

Foto’s en video’s van de werkwijze van kunstinspirator Marian Filarski en het werk dat gemaakt is door leerlingen en cursisten van Academie Filarski kunnen gebruikt worden voor publicitaire doeleinden.

Reserveringsgarantie

Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van het traject vindt terugbetaling plaats, minus 75 euro administratiekosten.


Bij annulering binnen 30 dagen ben je 100% van de kosten verschuldigd.

Praktische Informatie

Voor 6 lessen

€594

LESDAGEN 2024 - 2025

op vrijdag 18 oktober, 13 december,

24 januari, 14 maart, 11 april, 9 mei

  • Tijd: 10.00-16.00
  • Inclusief: verrassende lunch, koffie, thee en lekkers
  • Docent: Marian Filarski
  • Plaatsen: 8
  • Locatie: Atelier Filarski, Van Beverwijkstraat 34 in Schijndel
  • Wil je betalen in delen, neem dan contact op met mij: contact@academiefilarski.nl

Heb je vragen of wil je meer info? Bel mij dan op +31 (0)73 549 37 45 of mail naar contact@academiefilarski.nl.